Támogass minket!

Cserkészvezetőink országszerte önkéntesen, szabadidejükben, bármiféle anyagi juttatás nélkül foglalkoznak ifjúságneveléssel. Munkájuk értéke anyagiakban felbecsülhetetlen, és ez így is van rendjén.

Viszont az egyes rendezvényeinknek, cserkésztáborainknak, őrsi gyűléseinknek valós költségei vannak, amelyeket nonprofit szervezetként nem mindig egyszerű bebiztosítanunk. Éppen ezért kérünk téged is, hogy ha lehetőséged van rá, támogasd munkánkat! Biztos lehetsz benne, hogy támogatásod a lehető legjobb helyre kerül, hiszen ezzel közvetlenül a felvidéki magyarság megmaradását segíted.

Az általad felajánlani kívánt összeget egyszerűen és biztonságosan eljuttathatod hozzánk az alábbi, külön erre a célra fejlesztett űrlapon keresztül, melyet a Darujme.sk rendszerén keresztül üzemeltetünk.

Mind az 1400 tagunk nevében köszönjük a támogatásodat!

Egyszeri
Havi
10€
20€
50€
100€
10€
15€
20€
30€

Az adatok igazolásával elfogadja az adatkezelési feltételeket (), és hozzájárul adatai használatához a DARUJME.sk által. A következő lépésként átirányítjuk Önt arra a felületre, ahol biztonságosan megadhatja fizetési adatait, majd adományáról tájékoztató e-mailt küldünk Önnek. Köszönjük!

Az adományozó tudomásul veszi, hogy a pénzadományt ellenszolgáltatás nélkül biztosítja, így a fizetési műveletre nem vonatkozik a szolgáltatás vagy áru vásárlásakor érvényesíthető reklamáció lehetősége.